Ασφάλεια συναλλαγών

Έχουμε σχεδιάσει την ιστοσελίδα μας έτσι ώστε οι χρήστες της να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Επειδή κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί τη συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας, ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν κάποιο/α προϊόν/τα.

Το newsport.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με

  1. την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας,
  2. για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση,
  3. για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το newsport.gr.

Σε καμία περίπτωση το newsport.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις (που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης) είναι δυνατή η χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

ssl_certificate_secruityΣτόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από ασφάλεια και αξιοπιστία. Η ιστοσελίδα μας διαθέτει πιστοποιητικό SSL (Ασφαλή Σύνδεση με ισχυρή κρυπτογράφηση) διασφαλίζοντας την επικοινωνία μεταξύ των επισκεπτών της και του ηλεκτρονικού καταστήματος μας.