Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Επιστροφή προϊόντων

Τι ισχύει σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων

H NewSport.gr σας δίνει κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε είτε λόγω λανθασμένου νούμερου είτε επειδή αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε την αντικατάσταση τους, είτε εντοπίσατε κάποιο ελάττωμα, με κάποιο άλλο προϊόν μέχρι του ύψους του τιμήματος (της καθαρής αξίας του προϊόντος) που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε κάποιο προϊόν με μεγαλύτερη αξία.

Η επιστροφή των προϊόντων σας δύναται να πραγματοποιηθεί μέσα σε δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες από την αρχική παραλαβή του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση, τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές μαζί με την συσκευασία τους και με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

Πριν από κάθε επιστροφή είναι αναγκαίο να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα της NewSport.gr στο τηλέφωνο 23315-06337 είτε μέσω e-mail.

Για κάθε επιστροφή, σας αποστέλλουμε τη συνεργαζόμενη Courier στο χώρο σας για την παραλαβή των προϊόντων και η επιστροφή τους προς το κατάστημα μας πραγματοποιείται εντελώς δωρεάν.

Κατά την διαδικασία της αλλαγής επιβαρυνόμαστε τα έξοδα επιστροφής, ενώ εσείς τα έξοδα επαναποστολής των νέων προϊόντων που είναι 5€.

Δευτέρα – Παρασκευή: 09.00-14.00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 17.30-20.30

Κάνε εγγραφή για να βλέπεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές μας!