Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Πολιτική επιστροφών και αλλαγών

Πολιτική Επιστροφών

Υπαναχώρηση /  Επιστροφή – Αλλαγή Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από το courier στην απόδειξη παραλαβής.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών τότε η NEW SPORT δύναται να μην την αποδεχτεί.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής – αλλαγής, θα πρέπει:

Να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε δηλαδή να είναι πλήρη, χωρίς φθορές και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος, εντός της συσκευασίας που τα παραλάβατε. Καθώς επίσης να περιλαμβάνεται εντός τις συσκευασίας η απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς και το συνοδευτικό έντυπο με τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Κατά την αποστολή των νέων προϊόντων σας μετά την αλλαγή θα έχετε χρέωση 5€, ανεξαρτήτως διαφοράς που θα προκύψει από τις αλλαγές.

Τα προϊόντα επιστρέφονται από εσάς αποκλειστικά με την μεταφορική courier που τα παραλάβατε, δηλαδή ELTA COURIER, SPEEDEX κ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

 

Μεταφορικά Έξοδα

  • Οι επιστροφές – αλλαγές γίνονται αποκλειστικά με την μεταφορική courier που παραλάβατε και πάντα με χρέωση παραλήπτη, δηλαδή τη NEW SPORT.
    Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρεία, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Επιστροφές – Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση της NEW SPORT, δεν θα παραλαμβάνονται.

 

Επιστροφές

  • Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της NEW SPORT,επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης.
  • Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της NEW SPORT, τα έξοδα αποστολής αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό και ανέρχονται στα 5,00€.
  • Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων η αξία αγοράς του προϊόντος πιστώνεται στον πελάτη εντός 10 εργάσιμων ημερών από την μέρα που θα έχει παραληφθεί (το προϊόν επιστροφής) από την εταιρία μας. Για κάθε περίπτωση επιστροφής χρημάτων εκτός ελαττωματικών προϊόντων, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής  5,00€. (αφαιρούνται από το συνολικό ποσό της επιστροφής).

Τυχόν τραπεζικά έξοδα-κρατήσεις που προκύπτουν επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη, όσον αφορά την τράπεζα του ιδίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα προϊόντα πρέπει να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με τη συσκευασία τους, καθώς και τα λοιπά έγγραφα (απόδειξη λιανικής) με τα οποία συνοδεύονταν κατά την παραλαβή τους.

Διεύθυνση

NEW SPORT

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 79, ΒΕΡΟΙΑ

ΤΗΛ. 2331506337 ΤΚ 59100

Δευτέρα – Παρασκευή: 09.00-14.00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 17.30-20.30

Κάνε εγγραφή για να βλέπεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές μας!